Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Suvi-Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tavan fals lamelar din aluminiu
85 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tavane suspendate lamelare

Plafonul din aluminiu lamelar poate fi utilizat pentru decorare sau renovare, pentru a crea paravane sau ce este necesar pentru a utiliza la maxim toate spatiile interne, externe, etc.

Creativitatea acestui material ofera oportunitatea arhitectului de a realiza proiecte cu un design deosebit, datorita existentei unei largi game de tipuri de lamele si culori.

Avantaje
Este economic si usor de instalat.

O mare durata de viata, suprafetele vopsite nu sufera deteriorari din cauza umezelii sau a murdariei.

Un design variat, gama foarte mare de culori, dimensiuni si sisteme de montaj ofera plafonului metalic lamelar oportunitatea de a putea fi utilizate intr-o mare gama de zone ambientale cum ar fi: spitale, birouri, magazine, expozitii, aeroporturi, etc.

Plafoanele suspendate ascund instalatiile electrice, instalatiile de ventilatie sau orice traseu tehnic ce se afla suspendat deasupra plafonului si permit accesul in orice punct.

Traversa (stringher) se foloseste in realizarea montajului tavanului din aluminiu de tip lamelar.

Consumul specific pentru 1 mp tavan lamelar este de 1,2 m.l.

Dimensiuni:
Lamele: 25/100/150x3000/4000mm
Trversa: 4m

Profilele perimetrale de tip ''U'' sunt confectionate din aluminiu cu grosimea de 0.45 mm. Profilul de fixare de tip ''U'', utilizat la realizarea plafoanelor lamelare, serveste ca element de sprijin si de racord cu structura peretelui.

Produsul se vinde numai la bara de 3000 mm.
Din Gura in Gura